Dobrý den všem, jmenuji se Garfild a letos v září jsem byl opět 14 dnů na kočičím táboře u paní Doležalové. Tentokrát jsem tam měl kamaráda Samíka, se kterým si moc dobře rozumím. Když ho po 10 dnech chtěli odvézt domů, tak jsem ho urputně bránil. Bohužel se mi to nepodařilo, Samík odjel. Paní Doležalová byla trošku vyděšená, tak se mi věnovala a dělala mi každou chvilku zábavu, lehl jsem si k ní, nechal se drbat a hladit, vypadal jsem jako krásné hodné koťátko, ale takto jsem zabránil, aby odcházela z pokoje. Pak mi dělala společnost kočička, no 4 měsíční koťátko. Ten malý prcek se mě vůbec nebál, naopak se mnou pěkně vyváděl.
Na táboře jsem se naučil lozit po pletivu, je z něj udělaný balkonek u paní Doležalové. Doma jsem to zkoušel, ale máma říkala, že viset na síti ve čtvrtém patře není dobrý nápad. Taky se mámě nelíbilo, že se v pohodě promenáduju po rantlu na balkoně. A přitom mám zkušenosti s volným pádem z 8 patra.
Na táboře se prostě naučíte spoustu nových věcí. Takže kočky a kocouři, neváhejte a přijeďte se podívat. Rád se s Vámi seznámím a budu mít další nové kamarády a zážitky.
Kočičí tábor
Garfild Laski | 22.09.2020